Profil

Mit speciale er coaching af ledere. Coaching kan være forløb med dig som leder eller det kan være med dit lederteam.

Til lederen

Coaching er ofte transformative samtaler, som giver inspiration, mere energi og flere perspektiver til din hverdag. Du får andre vinkler på hvordan du bruger dig selv bedst i din lederrolle og et større repertoire i dit personlige lederskab. Står du overfor større opgaver eller samtaler som du bøvler med kan coachende samtale hjælpe dig til klarhed og beslutningskraft. Når jeg som coach stiller dig spørgsmål skaber du nye billeder og svar.

Til lederteamet

Teamcoaching er en anerkendt metode, hvis mål er at styrke bevidste, oprigtige relationer og skabe gode resultater.

Det er fremadrettede energigivende samtaler fulde af nærvær, intensitet og afklaring. Sammen skaber teamet svarene på de spørgsmål coachen stiller.

Teamets “vi”, fællesskabet, bliver tydeligere og stærkere.

Du få mange års erfaringer og internationalt godkendte coachuddannelser hos mig

Min coaching ekspertice har afsæt i mange års erfaring fra samtaler og undervisning af ledere på forskellige niveauer. Jeg har to internationalt godkendte coachuddannelser i min bagage og er certificeret coach og medlem af ICF.

Min egen lederpraksis og bred teoretisk viden giver min coaching en særlig klangbund.

Mit firma som har eksisteret siden 1998 er et enkeltmandsfirma.

Jeg har praksiserfaring som leder fra store organisationer. En konsulent karrierer både fra egen virksomhed og som del af et firma. Jeg er underviser og censor på diplomuddannelser for ledere. Jeg har en uddannelse som cand.scient.soc. og er systemiske konsulent uddannet. Jeg er uddannet og certificeret på PCC niveau som coach af enkelt personer og af organisationer, relationer og team.

Refleksiv, anerkendende og samskabende coaching

Min coaching metode bygger på forskellige ideer og teknikker. Jeg vil kalde min tilgang multiteoretisk. Jeg er særligt trænet i en refleksiv, anerkendende og samskabende coaching form, hvor udforskning af sproget både det kropslige og det verbale står stærkt. Der er latter og seriøsitet i samtalerne. Det er dybde og lethed. Vi står, går og sidder.

Som teknikker bruges billeder, kroppens viden, det fysiske rum, tavle, ledelsesteori elementer og især lytning.

Coaching forløbene kan variere fra 5 – 6 gange over en kort periode til langvarige kontakter med samtaler 3  – 6 gange årligt.

Jeg er optaget af hvordan det menneskelige og det forretningsmæssige kombineres og udfoldes, så man både vil være sig selv bekendt og skabe gode resultater i organisationen.

Kunderne fremhæver:

” Din personlige stil gav mig megen ro til at reflektere. Du udfordrede mit tankesæt, mine refleksioner i en meget afvekslende form. Det var med til at skærpe mit fokus i forhold til mine personlige mål og i forhold til målene for min afdeling.”

”Karen er en imponerende rar og kompetent coach. Udover traditionel coaching – hvor en problematik udfoldes, så der findes gode løsningsmuligheder – sætter jeg pris på, at Karen er god til at stille udfordrende spørgsmål og god til at holde mig på sporet – fokusere – over flere samtaler. Karen er god til at koble brugbar teori på, når det er nyttigt. Og det foregår altid i en anerkendende, venlig, rolig og fortrolig atmosfære”

”Du skaber en tillidsfuld og tryg atmosfære”

”Jeg går hver gang herfra med nye energi og ideer”